Workshops

Zet je kwaliteiten in.

Er gebeurt en veranderd ontzettend veel in een mensenleven en zachtjes uitgedrukt, kan dat soms voor wat verwarring 😵 zorgen.We zijn zo verbonden met alles wat zich afspeelt in het horizontale vlak, → de drukke wervelende wereld van 24:7 om ons heen. Ze eist ons volledig op, alles gaat snel en moet snel, het lijkt wel of er geen tijd meer is. Misschien ervaar jij ook dat gevoel dat je afgesloten bent van jezelf. Soms moet je even een stapje terug doen en alles even vanaf een afstandje bekijken 👓, zodat je overzicht krijgt van wat er zich nu echt afspeelt. Soms wordt je gedwongen om een stapje terug te doen, door ziekte 😪 of door een ander ongemak 😫. Gebruik dan zelfs die periode, om de blik naar binnen te richten, om overzicht te krijgen over je eigen leven. Alles even onder de loep 🔎 nemen en de verbinding aan gaan met jezelf. Moeilijk? Ja, voor sommigen, … maar zeker mogelijk wanneer je met een onbevangen blik kunt kijken naar jezelf en naar datgene wat zich afspeelt.Accepteren wat er is, onbevangen en open blijven, zodat het makkelijker is om er doorheen te gaan en er niet in vast te blijven zitten.
Tijdens de workshop: “Zet je Kwaliteiten in”, geef je jezelf alle aandacht en ruimte die je nodig hebt. Je gaat kijken wat je wilt herstellen en/of wilt versterken in jezelf zodat jij dat leven kunt leven wat bij je hoort. Ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn die je nog niet hebt ingezet. We hebben prachtige kwaliteiten die we kunnen toepassen en waarmee we de zingeving en de kwaliteit van het leven kunnen verhogen. Hiervoor gaan we een prachtige nieuwe sequentie gebruiken en gaan aan de slag met Dru Yoga, Energetische Meditatie, mantra’s, mudra’s, visualisatie en relaxatie.
Het doel van de workshop is veranderingen vóór je laten werken, nieuwe dingen, ideeën, situaties accepteren en iets nieuws vanuit jezelf tot stand brengen zodat het hanteerbaar wordt. Niet meer “overleven”, maar “Leven”. Meestromen in de stroom van het leven en ontdekken dat er andere mogelijkheden zijn zodat je de dingen die je bezighouden anders kunt benaderen en in oplossingen gaat denken.

Voor vragen, programma of aanmelden bel je:
☎ +31 (0)6 2417 1429 of stuur je
een 📧 naar info@meditatie-enmeervenlo.nl
Kosten: € 21,50
🕑: 10:00 u-12:30 u
📅: Zondag 11-03-2018
🌍: Kerkstraat 9, Tegelen

Reacties zijn gesloten.