Word Meester over jouw voertuig    

Pilot: De Inwijding

Hoe mooi zou het zijn om te leven vanuit de liefdevolle rust die aanwezig is in ieder van ons. Baas zijn over ons eigen leven en beter kunnen omgaan met onze gevoelens en emoties en niet meer handelen vanuit angst, schuldgevoel en schaamte.
Niet meer antwoorden en methodes buiten onszelf zoeken, maar de weg naar binnen gaan om onze unieke blauwdruk te raadplegen, die verschilt van mens tot mens.
Uiteindelijk is het ook de bedoeling geweest, om onze unieke levens te leiden, ieder met een eigen doel, een eigen ervaring en een eigen unieke missie. In deze tijd van grote veranderingen blijven we ondanks alles struikelen over overtuigingen, conditioneringen en programmeringen, die voelbaar en herkenbaar worden voor velen. Steeds meer mensen raken gevangen en verstrikt in emoties en gevoelens, zeker in deze tijd van wereldwijde transformatie, die uiteindelijk naar een ruimer bewustzijn zal leiden.
De tijd is gekomen om hiermee te gaan werken, want het vraagt om aandacht. Er zijn verschillende manieren om hiermee om te gaan, twee daarvan zijn Dru Yoga en Energetische Meditatie. Beiden kunnen helpen bij deze wereldwijde transformatie om inzicht te krijgen van wat er werkelijk toe doet in het leven, zodat we gemakkelijker en bewuster kunnen omgaan, met dàt wat lange tijd geen aandacht kreeg en werd onderdrukt.
Wanneer we onze gevoelens en emoties beter weten te hanteren, krijgen we meer begrip hoe we liefdevol met ons lichaam om mogen gaan en worden we baas over ons leven.
Je zou kunnen zeggen: “We worden meester over ons voertuig”.
Het voertuig is ons lichaam, dat bestaat uit meerdere bewustzijnslagen. Wanneer er balans is tussen alle lagen, zullen onze doelen en missies bereikt worden en kunnen we het leven leiden zoals het bedoeld is.
Wanneer we te maken hebben met emoties zoals verdriet of boosheid, dan kunnen we door het beoefenen van bepaalde sequenties, gestagneerde energieën oplossen.
Uiteindelijk is alles energie en kenmerkend voor energie is, … dat het moet stromen, i.p.v. vasthouden en onderdrukken wat op den duur blokkades vormt in het lichaam.
Tijdens de sessies, die bestaan uit zachte strekoefeningen, draaiingen en buigingen die strakheid en spanning uit gewrichten en spieren laten verdwijnen, zal uiteindelijk oude energie het lichaam verlaten.
Ook worden tijdens de sessies visualisaties en affirmaties gebruikt om blokkades los te laten.
Het doel van de workshops is om een liefdevolle, bewuste, daadkrachtige en zuivere manier van leven te creëren, waarbij vriendelijkheid, compassie en dienstbaarheid belangrijk zijn.
“Word Meester over jouw eigen voertuig”. ~De Inwijding~, is de pilot, uit een serie van 5 workshops.
Zie het als een transformatieproces van rups naar vlinder.

Datum: Zaterdag 30 september
Tijd:      09:00 u- 12:00 u
Kosten: € 30,00 incl. digitale hand-out
Locatie: Kerkstraat 9, Tegelen

 

Reacties zijn gesloten.