The Age of Aquarius

Ontwaken in het Waterman Tijdperk, een tijd om niet meer te leven vanuit aannames, maar om zelf krachtige keuzes te maken, zelf bewust beslissingen nemen en zelf de verantwoording hiervoor te nemen, tenzij je ervoor kiest dat iemand of iets buiten jou nog bepaalt wat je moet doen.
Uit de 3de Dimensie stappen, op weg naar de … 5de Dimensie.
Het liedje “Aquarius/Let the Sunshine in“, uit 1969 van de groep “The 5th Dimension“, bevat krachtige lyrics.

Then peace will guide the planets
And love will steer the stars
This is the dawning of the Age of Aquarius

Harmony and understanding
Sympathy and trust abounding
No more falsehoods or derisions
Golden living dreams of visions
Mystic crystal revelation
And the mind’s true liberation

Waar is die deur, het portaal die ons naar die 5de Dimensie kan brengen en wat is de 5 de Dimensie, waar vrede en liefde, harmonie en begrip, respect, sympathie en vertrouwen zijn? Waar is die plek waar overvloed heerst en jij je waarheid mag leven, je dromen en visioenen mag neerzetten, waar jij je geest mag bevrijden?
…. En die plek is in het hart.
Wil jij die reis maken, de reis van je hoofd naar je hart, die alles te maken heeft met verandering, transformatie en transitie?
Dan is de workshop ♒️ The Age of Aquarius 🏺een opstap, die inzicht geeft van wat er gaande is en hoe te hendelen.Veranderingen gaan zeker niet ongemerkt aan je voorbij, het is zichtbaar, het is zelfs voelbaar tijdens dit proces. Je kunt behoorlijk last hebben van deze transformatieverschijnselen op fysiek niveau, bv. hartkloppingen, druk op de borst en hoofd, onderrug klachten, diarree, griepverschijnselen e.a. Op mentaal en emotioneel niveau kan het zich voordoen als, emoties, nerveusheid, angst, bezorgdheid, rusteloosheid, die uit het niets lijken te komen en gelukkig ook weer verdwijnen, maar ook vergeetachtigheid, lethargisch en uitgeput voelen. Dit en meer krijgt de aandacht deze morgen.
Deze verschijnselen hebben te maken dat ons fysieke lichaam veranderd van “een Koolstoflichaam” naar “een Lichtlichaam”, m.a.w. we gaan naar een hogere frequentie, we gaan naar een hoger bewustzijn.
Het lichaam dat je eerst had lichaam verliest zijn dichtheid er vindt een soort van herstructurering plaats.
De zon speelt een belangrijke rol in het hele transformatieproces, de energie van de zon (Prana) zet alles in beweging. Ook de frequentie op aarde wordt beïnvloed door de hoge energietransmissies van de zon.De Natuur reageert hier heel natuurlijk op, zij zit al in de 5de Dimensie, zij zit in overgave in “The flow” en wij als mensen maken ook deel uit van die natuur, maar gaan niet mee in de natuurlijke stroom van het leven en daar mag verandering inkomen.
Uiteindelijk is alles onderhevig aan veranderingen.
Tijdens de workshop gaan we werken om ons die nieuwe lichtfrequenties/energieën, eigen te maken.
En dat doen we door Dru Yoga als bewegingsvorm in te zetten, we gaan met zachte dynamische bewegingen de gestagneerde energie in het lichaam in beweging zetten.
Hier is weer sprake van: “minimale inspanning en maximale ontspanning”. Er worden bewegingsreeksen ingezet die in combinatie met bewuste ademhaling blokkades opheffen, zodat je balans, rust en een gevoel van kalmte ervaart, niet alleen fysiek, maar die ook van invloed is op je geest.

📧: info@meditatie-enmeervenlo.nl
📲: +31 (0)6 2417 1429
💶: € 22,50 p.p. incl. thee
📆: zaterdag 15 februari 2020.
🕙:10:00 u – 12:30 u, je bent welkom vanaf 09:45 u
🌍: Kerkstraat 9, Tegelen (Vitalia Health)

Inschrijving is definitief na overmaking van het bedrag naar IBAN:NL85 RABO 0152390472 t.n.v. Meditatie en Meer Venlo, o.v.v. Workshop.

Reacties zijn gesloten.