Workshops

💎 Svastha betekent “gezondheid” 💎, gezond zijn op alle “Levels” van je bestaan, een meditatieworkshop waardoor je jouw gezondheid op verschillende niveaus naar een hoger plan kunt tillen.
Body, heart and mind!

Wanneer je voor het eerst gaat stilzitten om te mediteren, verwacht je misschien wel meteen dat er een serene ervaring van stilte, vrede en kalmte als een warme deken over je heen komt.
Hoe mooi zou dat zijn!
Die stilte, vrede en kalmte, die zijn aanwezig maar bevinden zich onder een laag van misschien wel verzet, wrok, boosheid, angst. Accepteer het, laat het naar boven komen, ook al heb je de neiging om dit te onderdrukken. Het wil gezien en gehoord worden.
De pijn en het lijden die je kunt ervaren zijn de verwachtingen die je hebt over het leven, van welke aard dan ook. Verwachtingen die niet zo goed uitpakten, zoals je dat wilde en je teleurgesteld achterlieten. En de teleurstelling die je daarbij hebt ervaren en die niet tot uiting werd gebracht, kan aanvoelen als pijn en verdriet.
Leer te observeren, als een stille getuige, zonder oordeel te geven, te onderdrukken of te ontkennen, dit leidt naar pijn en lijden. Identificeer je niet met gedachten en emoties die zich kunnen aandienen, je bent dit niet, … je hebt ze.
Neem waar in stilte, krijg overzicht en inzicht, uiteindelijk kan datgene wat niet meer dient, losgelaten worden zodat je ware aard naar boven kan komen en er zich weer nieuwe dingen kunnen aandienen.

Wekt dit jouw interesse, geef je dan op voor deze workshop. Om je op te geven of wanneer je meer info hierover wilt hebben. Mail of bel dan naar:

📧: info@meditatie-enmeervenlo.nl
📲: +31 (0)6 2417 1429
💶: € 22,50 p.p. incl. thee, versnapering & digitale handout
📆: Zaterdag 13 april.
🕙: 10:00 u – 12:30 u, je bent welkom vanaf 09:45 u
🌍: Kerkstraat 9, Tegelen (Zaal 3 van Vitalia Health)

Inschrijving is definitief na overmaking van het bedrag naar IBAN:NL 85 RABO 0152390472 t.n.v. Meditatie en Meer Venlo, o.v.v. “Workshop”.

Reacties zijn gesloten.