Ontwaken in Dreamtime

Naar bed gaan, … slapen, dromen, ontwaken, … de gewoonste zaak van de wereld🙄of niet?
Slaap en ontspanning zijn van essentieel belang voor onze geestelijke en fysieke gezondheid, tijdens slaap herstelt het lichaam en gebeurd er veel meer waar we niet eens bij stilstaan, we slapen ongeveer een derde van ons leven.
“Ontwaken in Dreamtime” is een workshop waar ontspanning centraal staat, een staat van ‘zijn’, waarin het hele lichaam zich kan herstellen en waar we belangrijke informatie kunnen opdoen.
We gaan niet slapen, maar ontspannen, wanneer het lichaam zich ontspant en de storm aan gedachten is geluwd, kan de geest zich naar binnen richten.
Door ons los te maken van de uiterlijke wereld, kan de sluier die ons innerlijke zicht bedekt oplossen en kunnen we waarnemen dàt wat zich afspeelt in onze rijke innerlijke wereld.
We gaan ontdekken dat we het lichaam als bron van informatie kunnen benutten.
Tijdens meditatie kunnen zich beelden aandienen, zie het als informatie die is opgeslagen in je onderbewustzijn, die dan kunnen verschijnen.
Er is een overeenkomst tussen beelden die je ontvangt tijdens meditatie en dromen. De geest kent geen taal, alleen de taal van beelden en symbolen, wat heeft het jou te zeggen?
Net als dromen hebben deze beelden een functie, namelijk het verwerken van onze geestelijke problemen zodat ze kunnen oplossen en we inzicht krijgen.
Gedurende de dag hebben we veel indrukken opgedaan, sommige indrukken kunnen we als geestelijke spanning ervaren en de droom zorgt er voor dat deze spanning afgebouwd wordt.
We dromen allemaal, alleen … niet iedereen kan zich zijn of haar dromen herinneren🤔 .
De taal der dromen is voor iedereen verschillend, omdat elk mens uniek is.
Leer tijdens deze ochtend om te luisteren naar de informatie van je lichaam, … verbinding maken met jezelf.
En natuurlijk worden er voorbereidende bewegende meditaties ingezet, zodat je uiteindelijk in stilte, tijdens de zitmeditatie kunt ontvangen, dàt wat belangrijk is voor je.

📧: info@meditatie-enmeervenlo.nl
📲: +31 (0)6 2417 1429
💶: € 22,50 p.p. incl. thee, versnapering & digitale handout
📆: zaterdag 14 september 2019.
🕙: 10:00 u – 12:30 u, je bent welkom vanaf 09:45 u
🌍: Kerkstraat 9, Tegelen (Vitalia Health)

Inschrijving is definitief na overmaking van het bedrag naar IBAN:NL 85 RABO 0152390472 t.n.v. Meditatie en Meer Venlo, o.v.v. “Workshop”.

Reacties zijn gesloten.