Workshops

Verbinden in Stilte

De eerste zondag in het nieuwe seizoen de workshop: “Verbinden in Stilte”, een workshop die wordt gegeven door Miek Hovens en Edith Hielckert.
Een zondagmorgen aandacht besteden aan jezelf, om je niet alleen energiek en fit voelen te voelen, maar ook om prikkels los te laten die het lichaam de hele dag door ontvangt.
We bewegen steeds minder, onze lichamen worden stijver, het energiepeil gaat omlaag en hebben nauwelijks tijd voor onszelf, waardoor we uit balans raken. We worden overspoeld met prikkels in de vorm van geluid, licht, informatie, etc. We zijn veelal naar buiten gericht, de constante stroom van prikkels van buitenaf is extreem hoog en kan voor overbelasting zorgen. Het is net een dief in het donker, de spanning bouwt zich onopgemerkt op. Lichaam en geest verkeren in een gespannen staat en dan is het overduidelijk dat ontspanning de sleutel is. Tijdens deze workshop gaan we luisteren naar de signalen van het lichaam en met simpele bewegingen gaan we balans brengen op verschillende bewustzijnslagen. We gaan ons verbinden met ons lichaam door te luisteren, te voelen, bewust te bewegen en te ademen. Langzaam bewegen op een natuurlijke wijze, die ons naar de Stilte brengt die aanwezig is in onszelf. Uiteindelijk gaan de klanken van de klankschalen ons langzaam aan naar de verstilling brengen.

Tot ziens, … tot zondag 2 september,

Miek en Edith.

Voor vragen, of aanmelden bel of mail je naar:
📱:  +31 (0)6 2417 1429
📧:  info@meditatie-enmeervenlo.nl
💶:   € 22,50 pp
🕑:   10:00 u-12:30 u
🗓️:   Zondag 02-09-2018
📜:   Hand-out: Five element movement sequence
🌍:   Kerkstraat 9, Tegelen bij Vitalia health.
Inschrijving is definitief na overmaking van het bedrag naar IBAN:NL 85 RABO 0152390472 t.n.v. Meditatie en Meer Venlo, o.v.v. “Workshop”.

Reacties zijn gesloten.