Bewust Worden en Bewust Zijn ~Onomwonden je Zelf Zijn

Deel 1: Onderzoek de oorzaken van jouw triggers
Wat hebben de afgelopen 3 jaar voor impact gehad op ons, jou, mij… de samenleving hier, maar ook op de wereldbevolking?
Deze tijd nodigt uit om te onderzoeken, … naar binnen gaan en ontdekken. ‘Find purpose in your life, for it ’s time’.
Alles heeft een ritme, een natuurlijk ritme, maar het leven kan ook een sleur worden wanneer we in een anorganisch ritme worden gehouden wat ons verdoofd, zodat we niet spontaan in actie kunnen komen. Het kan een gevoel geven van ingebakerd te zijn, een gevoel van afgescheiden zijn van elkaar en ons zelf, waardoor onze werelden steeds kleiner worden. Hoelang staan we dit nog toe?
Onder hoeveel imprints ligt ons “Ware potentieel” verborgen en wat voor beperkende impact heeft dat op ons algehele welzijn? Deze imprints werken als isolatiemateriaal waardoor wij ons niet kunnen ontwikkelen en groeien. We kunnen ons zelf afvragen: “Hebben triggers een functie, wie of wat triggert ons en waar gaan de triggers over die ons weghouden bij ons Ware Zelf”?
Tijden veranderen, de kracht van de natuur is niet te misleiden en tegen te houden!
Wij maken als menszijn deel uit van de natuur, we mogen beseffen dat er niets in ons leven verandert, totdat wij veranderen! Wie houdt ons tegen?
Niemand kan ons tegenhouden, … alleen wij zelf! Er is moed voor nodig om uit een keurslijf te stappen, wij mogen de keuze maken! We worden getriggerd om in actie te komen en de zon helpt ons een handje door de frequentie te verhogen en dat is voelbaar voor velen.
Vastelaovend 2024 moet nog beginnen en dat wat ons triggert wordt even op een zijspoor gezet, even uit het zicht, even geen aandacht, … maar hopelijk niet uit het hart! Het is de moeite waard om de aandacht niet te verliezen. Durven wij onze triggers aan te kijken, durven wij het thema(s) wat zich aandient bij ons bespreekbaar te maken? Daarvoor is moed nodig en geloof het of niet, met moed openen we het hart, het hart de poort naar je Ziel. We kunnen ervoor kiezen om inspirerende ervaringen op te doen met ‘de Ziel’, om zo de reis naar ‘Heelwording’ waar te maken, of we kunnen in de programmering blijven van ‘de persoonlijkheid’. We mogen de keuze maken om ons te ontdoen van de zware last van een aangemeten persoonlijkheid. We mogen ontdekken dat onze aanwezigheid hier op aarde niet alleen betrekking heeft om de economie naar een hogere frequentie te tillen. Als we nu eens de aandacht verschuiven van materiële welvaart naar ons fysieke en geestelijke welzijn. Het is waardevol om nu een waarheidsveld te ontdekken, waar een frequentie heerst van eenheid, openheid, gelijkheid en overvloed voor iedereen.
De transformatie is in volle gang, de zon stuurt al een hele tijd krachtige energieën naar de aarde, die van invloed zijn op de aarde en haar bewoners. Een instroom van lichtcodes, die de oer-energie laat vrijkomen, en oude imprints die ons niet langer meer dienen naar boven laat komen, zodat we dit massaal kunnen oplossen en dàt gaat niet zonder slag of stoot.
2024 kan een ontdekkingsreis naar groei, … spirituele groei en bewustwording worden voor ons, zodat we in contact kunnen komen met “ons Innerlijke Zelf”. Een jaar die als katalysator werkt en een doorgang vormt naar een Hoger Bewustzijn, … een hogere Dimensie. Het is een 8 jaar (2+0+2+4=8) en staat o.a. symbool voor de lemniscaat, oneindigheid, kracht en vastberadenheid. Nummer 8 is ook diep verbonden met spiritualiteit en vertegenwoordigt het universele principe van ‘Zo boven, Zo beneden’. Het zal ook een jaar worden om verbinding te maken met ons authentieke Zelf. En in 2024 begint het Chinese Drakenjaar en wel op 10 februari. De energie staat voor heel veel vuurkracht en het element vuur zorgt voor transformatie.
Er is weer een nieuwe reeks van vijf workshops die ons kan helpen om met de transformatieve krachten om te gaan, zodat we makkelijker kunnen navigeren in de soms woelige stroom van de rivier des Levens.
Op 24 februari start de eerste workshop uit de reeks van vijf:
“Bewust Worden en Bewust Zijn ~ Onomwonden je ‘Zelf‘ zijn”.
Deel 1. Onderzoek de oorzaken van jouw triggers
Tijdens de workshops mogen oude imprints, oude energieën, overtuigingen, dogma’s, programmeringen worden opgeruimd en mogen we in alle rust, vertrouwen en overgave en vooral met moed, het hart openen, zodat we ‘onze Verborgen Wijsheid’ kunnen ontdekken, ‘ons ware Zelf’ herinneren en alle ruimte geven om er te zijn.
Dru Yoga en Energetische Meditatie, mantra’s en mudra’s worden weer ingezet om van je lichaam een heiligdom te maken. ~ Know thyself! ~
Datum: Zaterdag 24 februari
Zaal: 1
Tijd: 09:00 u- 12:00 u
Kosten: € 30,00 incl. digitale hand-out
Locatie: Kerkstraat 9, Tegelen (Vitalia health).
Opgave en info: +31 (0)6 2417 1429 | info@meditatie-enmeervenlo.nl

 

Reacties zijn gesloten.