Workshops

Back 2 Basic

Een workshop vol inspiratie en groeimogelijkheden!
Ken je het gevoel dat je leven vastloopt, het gevoel dat je steeds in dezelfde situatie belandt 😔?
De drukte en de hectiek van het leven worden je even te veel, vooral wanneer je stressgevoelig bent.
Zie het als een signaal, een richtingaanwijzer, een teken aan de wand om dan even stil te staan want het vraagt om aandacht.
Wat als, … jij aan jezelf voorbij gaat …? “Zelfzorg” komt op de 1e plaats! Zelfzorg is o.a.spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei, vreugde, succes, dankbaarheid, alles zit in je. Breng jouw persoonlijke missie tot uiting.
Een of misschien wel twee stapjes terug doen om vanuit een ander perspectief te kijken 👓 wat zich afspeelt, is een optie!
Inzicht krijgen wat er werkelijk speelt, en dan … beslissingen nemen, krachtige keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen hiervoor. Dan kun je je leven weer oppakken en vol frisse moed en met een onweerstaanbaar verlangen je leven aangenaam maken en weer verder gaan.
Wanneer je in de stilte kan komen en deze stilte toelaat dan verschijnen: ‘Inzichten’, die je verder op je levenspad van dienst kunnen zijn. Werken aan Bewustwording en uiteindelijk Bewust Zijn, … de persoon die jij werkelijk bent.
Dit is eigenlijk in het kort wat in de workshop wordt behandeld met een nieuwe sequentie (bewegende oefenreeks) die heet: “Pratipaksha Bhavana”.

Voor vragen, programma of aanmelden bel of mail je naar:
📱:+31 (0)6 2417 1429
📧:info@meditatie-enmeervenlo.nl
💶: € 21,50
🕑: 10:00 u-12:30 u
🗓️: Vrijdag 11-05-2018
📜:Hand-out
🌍: Kerkstraat 9, Tegelen

Reacties zijn gesloten.