Creëer een nieuwe tijdlijn naar de heilige plek in je hart II        

Deel 2: Onvoorwaardelijke Zielsliefde

Er is een hele hoop beweging in en om ons heen, die gepaard gaat met verandering, … wat merkbaar, voelbaar en zichtbaar is.
Gelukkig bestaan er verschillende mogelijkheden om met verandering om te gaan, het hoort zo bij het Leven. Verandering die soms gepaard kan gaan met momenten van chaos en crisis. Ondanks chaos en crisis kan Liefde wonderen verrichten. Het Leven is één groot wonder, die op een natuurlijke wijze beleefd mag worden, door te leven vanuit het hart.
Leven vanuit ons hart, waar alle informatie aanwezig is, die we nodig hebben om het Leven op een natuurlijke wijze te beleven en om te leren uit ervaring(en) i.p.v. aannames of voorschriften die van buitenaf zijn opgelegd. Het schept verwachting, voorwaarden en verplichting. … Hoe mooi zou het zijn als we volledig ons menselijke potentieel mogen leven?

Er zijn verschillende mogelijkheden, … en Dru Yoga en Energetische Meditatie zijn hiervan een voorbeeld, die ingezet kunnen worden om zo weer in harmonie te komen met het Leven, om zo het evenwicht te herstellen en te behouden. Oude energieën, systemen, programmeringen en overtuigingen mogen worden losgelaten en vervolgens mogen we openstaan voor het nieuwe dat zich aandient.   En dat, wat van binnenuit komt mag vanuit het hart geleefd worden. Eigenlijk begint het al in een vroeg stadium van het Leven, … ‘Het willen ontdekken en het ontwikkelen van het Ware Zelf’.
Het kleine kind dat niet leeft vanuit angst en aannames, afkomstig van een hoger gezag, heeft geen geestelijk leraar of boek nodig, waarin dogma’s het leven leiden. Het wilt op ontdekkingstocht en zijn/haar leven leiden. Het wil vanuit de kern leven en maak dat al in een vroeg stadium kenbaar en zegt: “Ikke zelf”. Het begrenst zichzelf door “Nee” te zeggen! Iets wat niet wordt aangevoeld of wordt begrepen door ouders en opvoeders. Maar wat als, … wat als je vanuit je hart waarneemt en je afvraagt: “Wat zou Liefde doen”? Blijf vragen stellen, vragen stellen houdt je alert en wakker en maakt je nieuwsgierig en leergierig naar de diepere betekenis van het Leven en dat laten kleine kinderen ons zien.
Volg jouw droom, … maar val daarbij vooral niet in slaap! Ga op onderzoek uit naar jouw eigen goddelijke natuur, ontdek uit eigen ervaring. Laat je inspireren door dàt wat je tegenkomt, maar laat je niet (ver)leiden door angst.

Tijdens de workshop gaan we werken met een dynamische doch krachtige oefenreeks, die energie in beweging zet, zodat we dàt wat ons bezighoudt, kunnen bekijken vanuit een breder perspectief en inzicht krijgen zodat we  zinvol kunnen handelen in het moment.
Met de sequentie zetten we positieve krachten in, die de interactie tussen ons en het leven versterken, waardoor we onze gedragspatronen, zienswijzen etc. kunnen veranderen, het verleden loslaten en een stap vooruit kunnen zetten in ons leven om uiteindelijk overvloed te ervaren in de ruimste zin van het woord. Er wordt een transformatie in gang gezet, die ervoor zorgt dat blokkades in verschillende bewustzijnslagen van het lichaam worden opgeheven en energie weer vrij kan stromen. We mogen meer aandacht besteden aan onze intuïtie en innerlijke wijsheid.

Wil je deelnemen aan deze workshop of wil je meer informatie, bel of mail dan naar onderstaand nummer/email:
+31 (0)6 2417 1429    |    info@meditatie-enmeervenlo.nl

Datum: Zaterdag 4 maart
Tijd:      09:00 u- 12:00 u
Kosten: € 30,00 incl. hand-out
Locatie: Kerkstraat 9, Tegelen

Reacties zijn gesloten.