Veld van Dromen

Ontketen je potentieel tijdens deze workshop met bewegende meditatie en zitmeditatie, met mudra’s en affirmaties, om alle veranderingen die zich aandienen nu en de komende tijd, aan te kunnen. De effecten ervaren op fysiek niveau, net als tanden poetsen een schoon en verfrissend effect, maar ook aan mentale hygiëne, het opschonen van je energieveld, ruimte creëren en hoe open te staan voor de veranderingen die je tegenkomt. Je hebt de innerlijke kracht in je, om verandering aan te brengen in je leven daar waar het nodig is.
Neem regelmatig tijd om terug te keren naar dat Stille Punt in je Zelf en luister naar je eigen Wijsheid.
Stil staan bij wat jou echt beweegt, jouw pad begint dan duidelijker te worden, je begint het te zien. Durf je pad te bewandelen, zet je eigen voetsporen en leef je passie.
Vergeet niet, …. wanneer je over iets kunt dromen of iets geweldigs kunt bedenken, dan kun je het ook manifesteren.
Soms kost het wat tijd en moeite, maar laat je niet afleiden, zet je onweerstaanbare wil in en hartgerichte discipline. Onthoud dat de kracht die je nodig hebt om iets neer te zetten, in je ligt en in de mensen die dicht bij je staan… en om jou geven.
Begin aan je dromen te bouwen, … samen en weet dat het leven bedoeld is om gedeeld en gevierd te worden, dat is een van de grootste doelen waarom het leven ons werd gegeven.
“Veld van Dromen”, er is geen betere manier om een workshop te ervaren met de kracht van de grote Stilte, die voor ons allen spreekt, een prachtig moment om je leven eenvoudiger te maken en nog meer betekenis kan geven, … met rust, ontspanning en vooral helderheid. 

📧: info@meditatie-enmeervenlo.nl
📲: +31 (0)6 2417 1429
💶: € 22,50 p.p. incl. thee, versnapering & digitale handout
📆: zaterdag 1 juni 2019.
🕙: 10:00 u – 12:30 u, je bent welkom vanaf 09:45 u
🌍: Kerkstraat 9, Tegelen (Vitalia Health)

Inschrijving is definitief na overmaking van het bedrag naar IBAN:NL 85 RABO 0152390472 t.n.v. Meditatie en Meer Venlo, o.v.v. “Workshop”.

Reacties zijn gesloten.