Een nieuw tijdperk ~ Een nieuwe inwijding deel 4

“De Wijsheid van de Natuur ~ Op weg naar wie ik ben”

De Aarde is aan het veranderen, ze is haar frequentie aan het verhogen en wij als mens ondergaan dit ook. Wij maken deel uit van de natuur, net als de Aarde. Sommigen van ons zijn zich hiervan bewust, anderen (nog) niet. Stap voor stap gaan we naar een hoger bewustzijn, ieder in zijn/haar eigen tempo.
We merken dat onze lichamen aan het veranderen zijn en dat is voelbaar en soms zichtbaar, niet alleen onze fysieke lichamen maar ook de andere bewustzijnslagen waar we uit bestaan, ook deze worden beïnvloed door de steeds veranderende energieën in de Ether.
De vierde workshop “De Wijsheid van de Natuur ~ Op weg naar wie ik ben”, uit de reeks van vijf- “Een nieuw Tijdperk ~ een nieuwe Inwijding workshops”, is een workshop waar we aandacht geven aan de Vuur Inwijding.
We gaan tijdens deze workshop o.a. werken met de transformatie van schaamte naar eigenwaarde en van voorwaardelijke liefde naar onvoorwaardelijke liefde.
Ook besteden we aandacht hoe om te gaan met de verhoogde energieën van nu en de komende tijd.
Durf jij zaterdag 28 mei even onbereikbaar te zijn voor de waan van de dag en de hectiek van de buitenwereld, om je te verbinden met jezelf en in het Nu te zijn?
Wanneer je dagelijks oefent met de juiste intentie, dan ben je in staat om b.v. emotionele frequentie te veranderen en te verhogen.
Ontdek dat je een creator bent die het in zich heeft om te manifesteren wat je maar wenst.
Daarvoor mag je naar binnengaan, naar je hart waar kwaliteiten aanwezig zijn die je kunnen helpen.
Daarnaast kun je altijd een beroep doen op de ongeziene wereld, … en het onzichtbare ontdekken van energieën die je helpen om verandering te accepteren en op een effectieve manier hier naar te handelen.
Belangrijk om te weten is: ‘Creëer vanuit liefde en vertrouwen i.p.v. twijfel en angst’!
Een morgen waar je alle bewustzijnslagen waaruit je bestaat, gaat verkennen en verbinden.
Dru Yoga en Energetische Meditatie worden hierbij ingezet, die je helpen bij transformatie/verandering.
Uiteindelijk ontdek je dat verandering ook opwindend kan zijn en de moeite waard is.
Dan kun je een rups 🐛laten vliegen🦋!😉
Je bent van harte uitgenodigd om te ervaren hoe goed het voelt om zelf te manifesteren wat je nodig hebt, zodat je vol vreugde en met een gezonde nieuwsgierigheid, jouw levenspad kunt bewandelen.
Deze workshop bestaat uit een unieke Dru Yoga sequentie met specifieke aandachtspunten, die zijn afgestemd op dàt wat er zich voordoet in jou, maar ook buiten jou!
Daarnaast werken we met speciale frequenties, klanken, mantra’s, mudra’s, staande- bewegende- en zitmeditaties en een relaxatie.
Het leven is als een regenboog, je hebt zowel de regen als de zon nodig om de kleuren die in jou aanwezig zijn, te laten verschijnen.
Leven in een steeds veranderende wereld kan worden ervaren als lastig en moeilijk, maar met liefdevolle discipline, met geloof in jezelf en met vertrouwen dat het leven voor je werkt, is alles mogelijk.
Ervaar stilte in beweging, ervaar wat er in stilte kan ontstaan! Een morgen die weer gewijd is aan Zelfontwikkeling!
Datum:           zat. 28 mei: “Een nieuw Tijdperk ~ een nieuwe Inwijding”.                                                                                                                                  Deel 4: De Wijsheid van de Natuur ~ Op weg naar wie ik ben ~.
Tijd:                9:00 u- 12:00 u
Kosten:          € 30,00 incl. hand-out
Locatie:         Kerkstraat 9, Tegelen

Aanmelden via: info@meditatie-enmeervenlo.nl  |  06 2417 1429

Reacties zijn gesloten.