Healing Heart Circle

Energetische Jaarafsluiting:
Soms bestaat de behoefte om met aandacht terug te kijken naar 2019, om bewust het jaar af te sluiten.
Een soort van Jaaroverzicht, om te kijken wat je wilt loslaten of juist wilt behouden voor het nieuwe jaar dat zich langzaam aandient.
Nu dat het einde van het jaar nadert, kun je heel bewust momenten inlassen om je even terug te trekken, om te bedenken of om te dromen, wat je wilt manifesteren in 2020. In stilte kan een idee ontstaan, een inzicht, een wens en wat spontaan uit zichzelf in jou opkomt, kun je neerzetten. Alles is er al, … ga terug naar je Kern en ontdek jouw kernkwaliteiten, die je kunt inzetten hiervoor.
Ze zijn aanwezig om ontdekt te worden. Heb jij voornemens voor 2020?
Zie ze als kleine zaadjes boordevol met informatie, die je plant en met aandacht verzorgt, … met liefdevolle discipline en vooral met geduld. Het proces de tijd gunnen, zodat het zich kan ontwikkelen, groeien en uiteindelijk gemanifesteerd kan worden.
Tijdens dit samenzijn ga je werken aan jezelf, aan iets nieuws, de verbinding aangaan met jezelf en met elkaar, … in Stilte.

Contemplatie ~ bespiegeling ~ beschouwing.
We vormen samen een Healing Heart Circle, om zo te werken aan Zelfbehoud, Persoonlijke Groei en Eenheid, zodat we 2020 in volheid kunnen beleven en echt voor elkaar en voor onszelf klaar kunnen staan, om samen mooie dingen te doen, situaties en projecten creëren vanuit vertrouwen en geloof.
Een morgen gevuld met, bewegende meditatie en zitmeditatie, bewust werken met helende energie.
Het is een Energetische Jaarafsluiting, waar losgelaten mag worden, waar opgeruimd mag worden, zodat het beste in jezelf naar boven kan komen.
Waar behouden mag worden wat belangrijk en bruikbaar is en vooral wat aandacht nodig heeft zodat je kun groeien. Een morgen waar je aandacht besteedt aan nieuwe dromen en doelen, … waar kwaliteiten worden geïntegreerd.
Wil je graag deze ochtend bijwonen, mail of bel dan naar Meditatie en Meer Venlo:

📧: info@meditatie-enmeervenlo.nl
📲: +31 (0)6 2417 1429
💶: € 20,00 p.p. incl. thee
📆: zaterdag 21 december 2019.
🕙:10:00 u – 12:30 u, je bent welkom vanaf 09:45 u
🌍: Kerkstraat 9, Tegelen (Vitalia Health)

Inschrijving is definitief na overmaking van het bedrag naar IBAN:NL85 RABO 0152390472 t.n.v. Meditatie en Meer Venlo, o.v.v. “Jaarafsluiting”.

Reacties zijn gesloten.