Helende Momenten Voor Jou

Dit keer met: “Helende Muziek Momenten”, de 2de workshop van het project krijgt nu de aandacht. Misschien herinner jij je dat je een Oneindig Groeipotentieel tot je beschikking hebt, iets wat velen zijn vergeten. In deze workshop gaan we werken met de helende kracht van muziek, die ook van invloed is op de verschillende bewustzijnslagen waar het lichaam uit bestaat, dus je werkt weer met de fysieke, de energetische, de mentale, de emotionele en met de spirituele laag. 

Het universum, net als de aarde en de natuur om ons heen, hebben een natuurlijke trilling, een frequentie en die frequentie is verantwoordelijk, voor balans en harmonie. Herinner je dat alle elementen in de natuur ook in ons zitten, zoals aarde, water, vuur, lucht en ether. Wij maken ook deel uit van de natuur, maar onze geest vertelt ons dat we gescheiden zijn.
Wanneer de geest totaal gekalmeerd is en het lichaam geheel ontspannen, dan kun je de eenheid ervaren met al deze elementen en met alles wat leeft.
De eenheid kun je ook ervaren door het beoefenen van “De 5 Elementen Sequentie”. Wij kunnen net als de natuur gedijen, zoals we dat in de lente en in de zomer kunnen zien. In de lente komt de explosieve kracht van de natuur tot uiting en net als nu begint de natuur zich langzaam terug te trekken. De natuur past zich aan, aan de omstandigheden. Nu maakt zij zich klaar voor een rustperiode, een herstelperiode zodat ze in het voorjaar weer volledig haar potentiële kracht kan tonen. Maak de verbinding met de natuur en ontdek hoe krachtig ze is en dat ze dat zelfhelende vermogen heeft en dat ook gebruikt, àls ze de kans ervoor krijgt.

Ontdek tijdens de workshop wat mogelijk is en grijp de kans aan om jezelf opnieuw te programmeren, d.w.z. een andere mindset hanteren, zodat je overvloed kunt ervaren op alle bewustzijnsniveaus en volledig in je kracht kan komen. Blijf de oefeningen herhalen, want in de herhaling zit de kracht, het is een proces en processen hebben vaak wat meer tijd nodig en dàt vergt, geduld, analyseringsvermogen, discipline en doorzettingsvermogen. Tevens is het belangrijk om je visie op het leven gefocust te houden en vooral opmerkzaam te zijn, blijf bewust waarnemen en onderzoeken wat waar en niet waar is, houd het onderscheidingsvermogen op actief. Niet meer leven op de automatische piloot of vanuit aannames, maar de regie in eigen handen nemen en de verantwoordelijkheid hiervoor dragen.
Ook nu weer met Helende Muziek Momenten aandacht voor “Selfcare” en weer met een vleugje magie.
Ontdek de Transformerende Kracht van Dru Yoga, Energetische Meditatie en Muziek! Marlène Vossen verzorgt het muzikale gedeelte deze ochtend, met vioolmuziek. 
Het doel van deze (4) workshops is om je te laten ervaren, hoe je lichaam en geest kan verbinden en de kracht ervan te integreren om balans te brengen in alle aspecten van het leven die je Heel, Wijs, Vervuld en Gelukkig, maken.
Misschien wel Zielsgelukkig!
Je kunt deze workshops ook los van elkaar volgen.

📧: info@meditatie-enmeervenlo.nl
📲: +31 (0)6 2417 1429
💶: € 30,00 p.p. incl & digitale handout
📆: zaterdag 16 oktober 2021.
🕙: 09:00 u – 12:00 u, je bent welkom vanaf 08:45 u
🌍: Kerkstraat 9, Tegelen

3e workshop 20 nov, Helende Klankschaal Momenten

4e workshop 18 dec, Helende Magische geur Momenten

Reacties zijn gesloten.