“The next level, let’s go 5d”

2021 staat in het teken: “Leren leven van binnen naar buiten”!
Ontdekken wie we zijn vanuit onze essentie en dit accepteren, geloven en belichamen, tevens staat het voor spiritueel onderscheidingsvermogen.
Wat houdt dit in? We bestaan uit verschillende bewustzijnslagen, naast onze fysieke bewustzijnslaag hebben we ook een spirituele bewustzijnslaag, waar we gebruik van kunnen maken. We hebben ook een mentale en emotionele laag, een laag van intelligentie en wijsheid, het zijn bewustzijnslagen van grote waarde. We mogen het zien als prachtige instrumenten die ons helpen bij zelfrealisatie en waarmee we het vermogen hebben om te creëren.
2021 is een jaar waarin ons mogelijkheden worden geboden, om bewust de interne verbinding te maken om te ontdekken wie we zijn, wat we hier komen doen, wat onze kwaliteiten zijn èn deze mogen inzetten voor onszelf en het grote geheel, … en dan onze keuzes en beslissingen op onze innerlijke wijsheid baseren en niet meer buiten onszelf gaan zoeken.
We mogen ons bewustzijn herstellen naar de pure staat. 2021 een jaar in het teken van verbinding, eenheid vernieuwing, bewustwording, authenticiteit en Co-creatie, … “living by design”, de “one size fits all-aanpak”, werkt niet meer!

Tijdens de eerste workshop, uit de reeks van 3, starten we met 3d “The Kick off”, waarin het 3d bewustzijn wordt belicht, we gaan back to basic om te ervaren, stap voor stap wat er verborgen is gehouden en wat nu de aandacht mag hebben.
Er wordt informatie gegeven, maar ons fysieke lichaam krijgt ook de aandacht, daarvoor wordt Dru Yoga ingezet. Voor de subtielere bewustzijnslagen gaan we in stilte ‘zijn’, met behulp van Energetische Meditatie.
Kortom we gaan ons bewustzijn verhogen zodat we uiteindelijk naar “the next level” kunnen, het is de reis van hoofd naar hart. Na een aantal weken volgt 4d “Geen tijd, … alleen NU” en dan 5d “Inpluggen in het collectieve veld van liefde”, de data hiervan zijn nog niet bekend.

📧: info@meditatie-enmeervenlo.nl
📲: +31 (0)6 2417 1429
💶: € 25,00 p.p. incl & digitale handout
📆: zaterdag 30 januari 2021.
🕙: 09:00 u – 12:00 u, je bent welkom vanaf 08:45 u
🌍: Kerkstraat 9, Tegelen

Reacties zijn gesloten.