Reaching 4 Higher Ground

Hoe creëren en behouden we balans in een steeds veranderende wereld?

We leven in een wereld die continu verandert. Ja, nu en continu en die veranderende wereld kan “onze innerlijke wereld” zijn, of de relatie die we hebben met “de buitenwereld”, het ene beïnvloedt het andere.
Wat houdt het eigenlijk in om in balans te zijn?
Stel je voor jij bent een brandende kaars en jij kunt het licht bij andere kaarsen ontsteken, hoe belangrijk is het dan om je eigen vlammetje brandend te houden. Je kunt niet continu blijven geven, er moet een gezonde balans zijn, om jouw vlam krachtig en helder te houden.
We zijn niet alleen fysieke wezens, … wat ook deel uitmaakt van ons hele mens-zijn is dat we ook gedachten, gevoelens en emoties hebben. Fysiek weten we hoe we ons lichaam gezond moeten houden, voldoende beweging, gezonde voeding en vooral op tijd ontspannen en rust nemen, zodat herstel kan plaatsvinden. Onze gedachten, gevoelens en emoties zijn niet zichtbaar en tastbaar net zoals ons fysieke lichaam, maar ze zijn zeker voelbaar, het zijn subtielere energieën die net zo goed aandacht nodig hebben. We zouden ons kunnen afvragen of het onze gedachten zijn of dat het opgelegde overtuigingen of aannames zijn.
Hoe goed kunnen we voelen, … durven we te voelen en durven we te luisteren naar onze emoties? Daar is moed voor nodig en moed vinden we in ons hart. Leef vanuit een hoger bewustzijn, … angst, twijfel en bijvoorbeeld schaamte, maken ons kwetsbaar en het verzwakt ons, het energiepeil daalt.
Wat als, … we vanaf vandaag gaan leven vanuit ons hart? Wat als, … we de beste versie van onszelf laten zien, ons zichtbaar maken en wat als, … we niet meer vanuit aannames leven, maar onze “eigen wijsheid” volgen en luisteren naar onze innerlijke leiding? De ervaring ingaan!
Leef vanuit een hoger bewustzijn, leef niet vanuit een “moeten”, maar uit een onweerstaanbare verlangen en zoek de leiding in jezelf.
Tijdens de workshop: “Reaching 4 Higher Ground”, gaan we bewegen, bewust de kracht van de adem ervaren, werken we met de ‘Moola Mantra’, uitspreken van affirmatie en we maken contact met ons referentiepunt/stilpunt tijdens de zitmeditatie. We maken connectie met die plek waar alle antwoorden liggen die we nodig hebben, zodat we kunnen groeien en gedijen op alle bewustzijnslagen. Kortom evenwicht (her)creëren en vooral behouden, leven in goede gezondheid op alle bewustzijnsniveaus.
Het is zo gemakkelijk, dat het moeilijk lijkt! Het enige wat we hiervoor nodig hebben is liefdevolle zelfdiscipline, geloof in onszelf, vertrouwen dat het leven voor ons werkt en vooral doorzettingsvermogen.
Het is echt de moeite waard, jij bent echt de moeite waard! Heb je interesse, bel of mail dan voor informatie.

📧: info@meditatie-enmeervenlo.nl
📲: +31 (0)6 2417 1429
💶: € 22,50 p.p. incl. thee & digitale handout
📆: zaterdag 4 april 2020.
🕙:10:00 u – 12:30 u, je bent welkom vanaf 09:45 u
🌍: Kerkstraat 9, Tegelen (Vitalia Health)

Inschrijving is definitief na overmaking van het bedrag naar IBAN:NL85 RABO 0152390472 t.n.v. Meditatie en Meer Venlo, o.v.v. Workshop.

Reacties zijn gesloten.