Energetische Jaarafsluiting 2020

“Aandacht Voor Onbegrensd Bewustzijn”

Langzaam komt 2020 ten einde en zijn we met z’n allen op weg naar 2021.
Hoe zou jij het turbulente jaar 2020 energetisch willen afsluiten en hoe zou jij 2021 willen regisseren?
Wereldwijd krijgen we een: “ Wake up call”
Er vindt een transformatieproces plaats op wereldwijd niveau waardoor het bewustzijn van de mens wordt verhoogd. Waarom? Het Vissentijdperk is geëindigd, het laatste teken in de dierenriem, we zijn aanbelandt in het Watermantijdperk. Een hele belangrijke periode, ook al voelt het voor velen niet zo, het is wel een noodzakelijke stap in onze ontwikkeling als mens. We mogen met z’n allen een betere wereld creëren. Twee werelden verbinden die lange tijd in afgescheidenheid hebben geleefd.

Oost ∞ West
Oost en West verbinden, door de wijsheid en creatiekracht/vrouwelijke energie uit het oosten en de daadkracht en manifestatiekracht/mannelijke energie uit het westen, te verbinden, zodat er op een organische wijze balans en overvloed gecreëerd kan worden, maar ook de verbinding met jezelf herstellen is belangrijk!
Alles begint bij jezelf, train je brein om dàt te creëren dat je wenst voor jezelf, maar ook voor anderen. Samenwerken aan een duurzame wereld, waar mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn. Een grote uitdaging die we samen mogen aangaan.
Het wordt een ochtend met bewegende meditatie, zitmeditatie en mudra’s, die worden gebruikt om je bewustzijn te vergroten, zodat je meer kunt openstaan voor het leven, jezelf en de relatie die je aangaat met anderen. Door een simpele, maar een krachtige oefenreeks, met bewuste ademhaling en met mudra’s werken, om zo verbinding te maken met jezelf. Openstaan zodat je eigen wijsheid en informatie die aanwezig is in jezelf, naar boven kan komen.
Een morgen waar je aandacht besteedt aan nieuwe dromen en doelen, en waar kernkwaliteiten worden geïntegreerd.

📧: info@meditatie-enmeervenlo.nl
📲: +31 (0)6 2417 1429
💶: € 25,00 p.p. incl & digitale handout
📆: zondag 13 december 2020.
🕙: 09:00 u – 12:00 u, je bent welkom vanaf 08:45 u
🌍: Kerkstraat 9, Tegelen (Vitalia Health)

Reacties zijn gesloten.