Dru Yoga

Het begrip DRU houdt verband met de Poolster, het lijkt dat alle sterren door de rotatie van de aarde in een baan om die Poolster heen te draaien. De Poolster zelf beweegt niet en lijkt het punt te zijn van stilte in het universum, waar alles om heen draait.
Dru Yoga laat jou je eigen stilpunt ervaren, de zogenaamde Dru-momenten. Hoe meer je in contact komt met je eigen stilpunt, hoe meer rust en stilte je ervaart.

Hoe werkt het?
Dru Yoga is met aandacht bewegen, waarbij gewrichten ontspannen zijn. Je maakt vloeiende bewegingsreeksen (sequenties) met aandacht voor lichaam en geest. Tijdens de beweging ervaar je ontspanning door:
– positieve affirmaties
– visualisaties
– EBR’s: bewegingsreeksen die gericht zijn op het laten doorstromen van energie en het opheffen van energieblokkades,
– asana’s: klassieke houdingen,
– mudra’s: houdingen of handgebaren,
– pranayama: ademhalingstechnieken als voorbereiding op meditatie,
– meditatie.

Dru Yoga is leuk, plezierig en dynamisch voor jong en oud, je hoeft niet lenig of soepel te zijn.

Het resultaat
Dru Yoga bevordert de lichamelijke vitaliteit en vermindert stress. Het geeft plezier, kracht, diepe innerlijke rust, ontspanning en energie om meer uit het leven te halen. Je leert te leven vanuit je hart met vreugde en enthousiasme. Dat is voelbaar en zichtbaar! Wat zijn de positieve effecten van Dru Yoga bij rugpijn?
Dru Yoga is bij uitstek geschikt tijdens een herstelperiode. Vooral doordat deze vorm van yoga werkt met zachte vloeiende bewegingen in combinatie met de ademhaling. Oefeningen krijg je digitaal toegestuurd zodat je thuis ook aan de slag kunt en verdieping plaats kan vinden.

Testimonial Tiny Faassen: Tijdens de Dru Yoga gebeurde er van alles, in eerste instantie verergering van de klachten aan mijn linkerschouder, wat ook weer vrij snel afgebouwd werd. Ik hoorde heel veel vrouwen vertellen, hoe bijzonder en duidelijk jouw manier van les geven is. Jouw rustige stem en duidelijke uitleg werd als zeer positief ervaren.

Ervaar het zelf een keertje. Neem vrijblijvend contact op of meld je aan voor een proefles. 

Reacties zijn gesloten.