Edith Hielckert

Op jonge leeftijd kon ik stemmingen aanvoelen van mensen. Hoe ga je om wanneer je “voelt wat een ander niet zegt” en hoe ga je om wanneer je gevoelig bent voor sferen die in ruimtes kunnen hangen? Lang heb ik naar antwoorden gezocht, uiteindelijk kwam ik tot de ontdekking dat ik hoogsensitief was. Een gegeven dat mij toen onbekend was. Met het besef van mijn hoogsensitiviteit, vielen later heel wat puzzelstukjes van mijn leven in elkaar. Ja, ik ben HSP en ik heb hiermee leren omgaan. Ook ontdekte ik dat ik het vermogen had om energie door te geven aan mensen die dit nodig hadden. Mensen werden er kalm en rustig van. Ik werd toen niet begrepen en gesteund door mijn omgeving en begon deze kwaliteiten als last te ervaren. Uiteindelijk ben ik een zoektocht begonnen naar het hoe en waarom. En kan ik nu dat, wat ik als “lasten” heb ervaren, uiteindelijk als “gaven” gebruiken.

Tijdens mijn zoektocht heb ik kennis gemaakt met verschillende bewegingsvormen, zoals: Hatha Yoga, Tai Chi, Chi Neng Qigong en Dru Yoga. Ook hebben Zen-boeddhisten mij begeleid met mediteren en heb ik ervaring opgedaan met Energetische Meditatie volgens de principes van Bob Moore. Ik heb Reiki I en Reiki II inwijdingen mogen ontvangen. Ik heb mijn opleiding als Dru Yoga docent succesvol afgerond in 2011 bij Dru Yoga Nederland. Ik heb de Holistische Kinderyoga opleiding gevolgd bij Arterre in Nijmegen en deze opleiding heb ik in 2012 afgerond.

Ik ben mijn praktijk begonnen om mensen bij te staan in hun groeiproces en om mijn eigen positieve ervaringen te kunnen delen. Ik ben geen arts en behandel geen ziekten. Mijn handreiking is bedoeld voor psychisch gezonde mensen die door een hectische levensstijl uit balans zijn geraakt.

Energetisch Lichaamswerk, Energetische Meditatie en Dru Yoga kunnen meer kwaliteit én verbetering aan je leven geven. Wil je ontdekken hoe? Klik dan op een van de links in deze tekst.

Reacties zijn gesloten.