Energetisch Lichaamswerk en Individuele Begeleiding

We bestaan allemaal uit energie, zelfs onze gedachten, emoties en gevoelens zijn hiervan een voorbeeld. Kenmerkend voor energie is dat ze voortdurend moet stromen. Energie in je lichaam die niet goed stroomt, veroorzaakt blokkades waardoor je uit balans raakt. Energetisch Lichaamswerk stimuleert en ondersteunt een goede doorstroming van de lichaamsenergie. Deze vorm van therapie is van positieve invloed op jouw gezondheid.

Hoe werkt het?

Deze individuele sessies bestaan uit een samenspel van handreiking en handoplegging. In een persoonlijk gesprek vertel je mij wat er in je leven speelt. Zowel het fysieke, emotionele als mentale aspect komt aan bod. Ook bespreken we wat jouw verwachtingen van de therapie zijn en leg ik de behandelingsmogelijkheden uit. Energetisch Lichaamswerk is onderdeel van de behandeling, jij bepaalt wanneer je dit wenst. Door mijn handen gedurende enkele minuten op je lichaam te leggen, luister ik naar het verhaal van je lichaam. Via helder voelen, zien en weten, krijg ik informatie door die belangrijk is voor jouw herstel. Dit is een spontaan proces, ik kan de informatie niet afdwingen. Met mijn handen breng ik energie die gestagneerd is weer in beweging. Zo help ik jouw lichaam, geest en emoties weer in balans te brengen. Een ander onderdeel van de Individuele Begeleiding zijn de wandelsessies, waarbij we jouw gedachten laten lopen en maken we gebruik van de wijsheid van de natuur zodat we de kern raken en verandering kan plaatsvinden (wandelsessies zijn afhankelijk van de weersomstandigheden).

Wil je leren ontspannen of wil je jezelf weer energiek voelen?

Dan is Energetisch Lichaamswerk/Individuele Begeleiding iets voor jou. Heb je vragen over zelfvertrouwen, eigenwaarde, het stellen en/of verwezenlijken van doelen? Ook dan kan ik jou helpen met Energetisch Lichaamswerk. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

   

Reacties zijn gesloten.