Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga  
Yoga is een aantal eeuwen oude bewegingsvorm om gezond en bewust te leven en wordt steeds meer in bedrijven toegepast. Bedrijfsyoga is meer dan alleen yoga op kantoor. Het is een professionele trainingsvorm gericht op de gezondheid en vitaliteit van de werknemers in uw bedrijf. Het helpt mensen om bewust en verantwoord te leven, om te leren ontspannen en beter om te gaan met stress.

Waarom Bedrijfsyoga? 
“Duurzaam ondernemen met bedrijfsyoga”. U investeert in de gezondheid en welzijn van uw werknemers op de werkplek en u draagt bij aan een positieve werksfeer, stress preventie en het terugdringen van ziekteverzuim. Dit komt ook ten goede aan uw bedrijf dus een win-win situatie.

Dru Yoga en Energetische Meditatie
Yoga en meditatie bieden unieke tools en principes op maat die u helpen om uw bewustzijn te ontwikkelen, waardoor u gezonder gaat functioneren en in uw oorspronkelijke kracht komt. Dit wordt gedaan middels effectieve en toegankelijke oefeningen, technieken en principes die gebaseerd zijn op de wetenschap van Dru Yoga en Energetische Meditatie. Dru Yoga als bewegingsvorm is geen sport, wel sportief en is goed voor iedereen met en zonder klachten. Je hoeft voor bedrijfsyoga niet lenig te zijn en het is ook niet prestatiegericht. Speciale kleding voor bedrijfsyoga is niet nodig, maar wel kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Wat levert het op?
Bedrijfsyoga stimuleert het zelfvertrouwen, het doorzettingsvermogen en de vastberadenheid .Tevreden, gezonde en positief ingestelde werknemers dragen bij aan succesvolle resultaten in uw bedrijf. Werknemers met een kalme veerkrachtige geest in een gezond lichaam komen uw organisatie ten goede. dru yoga vermindert stress en rugpijn op het werk

Yoga als teambuilding activiteit 
Geef je bedrijfsuitje kleur met een actieve workshop Dru Yoga. De workshops zijn laagdrempelig, het interactieve karakter speelt een belangrijke rol evenals de funfactor. Je hebt een geweldige morgen of middag die leerzaam is. Dit kan ook op de werkplek zelf zijn.                                                                              

Wil u meer weten over Bedrijfsyoga? 
Neem dan geheel vrijblijvend contact. Leg uit wat uw ideeën zijn en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

 

 

Reacties zijn gesloten.