HSP Werkplaats

HSP Werkplaats is een platform voor mensen die hoogsensitief zijn, of op een of andere manier betrokken zijn met mensen die hoogsensitief zijn. Ben jij hoogsensitief, of ben je een ouder wiens zoon of dochter hoogsensitief is, een leerkracht, een begeleider die te maken heeft met mensen die hoogsensitief zijn, dan is dit een plaats waar je kunt verbinden, delen en ervaringen uitwisselen.
Dagelijks staan we allemaal bloot aan prikkels en deze moeten verwerkt worden, maar mensen die hooggevoelig zijn hebben meer tijd nodig om prikkels te verwerken door hun fijngevoeligheid.
Wanneer je weet hoe je met deze “ Eigenschap “ kunt omgaan, zal het leven een stuk aangenamer zijn en kan je hooggevoeligheid vóór je werken.
Zie HSP niet alleen als “een label”, maar meer als “ een gebruiksaanwijzing ”, die ergens onder in de doos lag. Lees je eigen unieke gebruiksaanwijzing, werk ermee en deel je ervaringen met anderen zodat zij ook van “ een Last ”, “ een Kwaliteit ” kunnen maken. HSP Werkplaats vindt plaats in een rustige setting, waar je jouw ervaringen mag delen over hoe jij je hooggevoeligheid ervaart en er mee omgaat, zeker in deze hectische maatschappij.
Tijdens de maandelijkse ontmoetingen worden specifieke thema’s besproken en worden je “ Tools “, aangereikt in de vorm korte oefeningen, meditatie of mini-workshop.
Doel: Een veilige ontmoetingsplek, waar op een respectvolle wijze, kennis en ervaring gedeeld mag worden, waar gelachen en gehuild mag worden, een plek van “ Samenspraak ”.

Wil je deelnemen aan de bijeenkomst meld je dan tijdig aan via:
info@meditatie-enmeervenlo.nl of bel met: +31 (0)6 24171429
Max. 10 deelnemers
🗓️: 1 keer per maand op donderdag
🕢: 19:30 – 21:30 uur, →inloop vanaf 19.15 uur ←
🌍: Vitalia health Center, Kerkstraat 9 in Tegelen
💶: € 10,00 – Je kunt aan de zaal betalen, graag gepast aub of liefst vooraf overmaken op IBAN: NL85 RABO 0152 3904 72, o.v.v: HSP Werkplaats.
(incl koffie/thee, evt. digitale hand-out van oefening(en)

Eerstvolgende bijeenkomst: donderdag 22 november 2018.
Thema: ⚒️Gezien en Gehoord worden 🛠️

* Volg HSP Werkplaats via facebook en blijf op de hoogte welke data en thema’s worden besproken.

Reacties zijn gesloten.